Had ik maar een tijdmachine

Reizen in de tijd wordt een stukje realistischer met deze tijdcapsule, compleet met handleiding, herinneringenboekje, labels, stickers en nog meer decoratiemateriaal.

Sommige momenten wil je je leven lang koesteren. Om de allermooiste momenten te kunnen bewaren en herleven zijn daarom deze bijzondere TimeCapsules ontwikkeld. Hier kun je je herinneringen veilig en in stijl bewaren. Ze worden onder andere geleverd met een boekje waar je tekst of foto’s in kwijt kunt, stickers, vrolijke labels en inpakpapier. Je ontvangt er bovendien een speciale sealing strip bij, want eenmaal gesloten mag hij pas weer geopend worden op de aangegeven datum in de toekomst!

De TimeCapsules zijn een perfect kado voor de geboorte van een baby, een huwelijk, een afscheid van een vriend of een andere bijzondere mijlpaal. TimeCapsules is een samenwerking tussen bedenkster Anouk van der El, de productdesigners van OfficeOriginair, het creatieve collectief Venour en grafisch ontwerpster Mae Engelgeer en Marloes Sijm. Onder andere leuk om erin te doen: foto’s met de Milestone Cards!

Foto: 9straatjesonline.com

€ 35,95, 9straatjesonline.com