Sophie de giraf

Het eerste babyspeeltje waarmee jouw baby al zijn zintuigen ontwikkelt. Hthalates, PBA en PVC vrij!

Sophie de giraf is al 50 jaar een begrip in Frankrijk. 95% van alle Franse baby’s heeft een Sophie! Wereldwijd zijn er 30 miljoen Sophie’s verkocht en inmiddels is dit de absolute favoriet onder beroemdheden. Vorig jaar is dit speeltje uitgeroepen tot “Best Buy” door Practical Parenting Magazine en Martha Stewart, de Amerikaanse lifestyle-goeroe, vindt het girafje een absolute baby “must have”. Sophie de giraf is het enige speeltje dat al 50 jaar onveranderd is, gemaakt van 100% natuurlijke rubber en verf (BPA, PVC en Phthalates vrij). Sophie is lief en grappig en stimuleert alle zintuigen van de baby.

sophie-de-giraffe

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby’s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.

Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en niet-giftige verf en is daarom volledig veilig voor baby.

Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby’s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen…

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Verpakt in een mooie geschenkdoos met speciale persoonlijke kaart voor de baby waarop je de baby gegevens kan invullen en een foto kan plakken.

€ 15,99,  De Bijenkorf