Picknick in het park

Geniet van de buitenlucht en het prachtige park tijdens een picknick in een park.

Met het koude weer buiten moet je er misschien nog niet aan denken om op Valentijnsdag te picknicken, maar wat is nou leuker dan een Valentijnskado voor later te krijgen? Reserveer jouw geliefde voor een picknick op de eerste mooie lentedag van het jaar.

Wat je nodig hebt, is een mooi park (zonder hondenpoep in het gras!), een picknickkleed, picknickmand of –tas (het liefste met een koelfunctie) of een koelbox, borden en glazen. Maak van tevoren sandwiches (bijvoorbeeld met kip, ei, zalm of geitenkaas), sapjes, (pasta)salades en iets zoets zoals muffins en vergeet ook feestelijke bubbels of een lekker wijntje niet.

1972-big(f)

Ook leuk: een picknick in een kasteeltuin! Tijdens dit arrangement picknick je romantisch in een kasteeltuin. Je krijgt bij aankomst goed gevulde picknickmand voorzien van heerlijke lekkernijen! Daarna zoek je een gezellig picknickplekje uit, onder een boom of bij het water, en spreid je een kleedje uit. Geniet van heerlijk vers gebakken broodjes, jam en paté uit eigen keuken, fruit, roomboter, kaas, chocolade, salade, gerookte zalm en pastasalade.

Met een beetje geluk kun je zelf jouw eigen fruit uit de boom plukken! Kortom: Een verrukkelijke picknick in het park!

Dit picknickarrangement voor 2 personen kost € 65 en omvat:

  • Entree park;
  • Een goed gevulde picknickmand;
  • Dekentje;
  • Twee kussens;
  • Glazen en bestek;
  • Keuze uit een fles water of sinaasappelsap