Kruidentuin kado!

Geef een kruidentuin kado voor op het aanrecht of op het balkon!

Een superleuk kado om te geven aan iemand die van koken of tuinieren houdt, bijvoorbeeld op een housewarming of als hij/zij gaat samenwonen – of gewoon op een verjaardag. Eigenlijk is het altijd wel leuk om te geven. En je kunt met dit kado zo creatief in zijn als je zelf wilt.

179_royal-vkb-kruidenpot-wit

Houdt iemand van strak en modern design in de keuken dan kun je deze kruidenbak kopen. Er zit een schaartje bij waar je makkelijk de kruiden mee kunt afknippen. Maar als iemand meer van aardewerk houdt kun je op zoek gaan naar een leuke vintage pot of bak, of gewoon naar de Blokker.

181_maak-je-eigen-hangende-kruidentuin

Het is wel zo leuk om de bak gevuld met kruiden kado te doen, dus koop bij de supermarkt een paar bakken kruiden, of beter: bij de bloemist. Deze heeft vaak een groter aanbod en niet alleen bakjes met slappe basilicum.

180_verticaal-tuinieren

Oregano, tijm en rozemarijn bijvoorbeeld bloeien met paarsige bloemetjes. Salie is erg sterk en groeit snel, zeker lekker bij bijvoorbeeld varkensvlees.

Bekijk de foto’s hier of ga bijvoorbeeld naar tuinmeubelsblog.nl of 101woonideeen.nl voor inspiratie om zelf iets in elkaar te zetten!

€ 34,95, fonq.nl