Hydrofiele doek
van Aden + Anais

Handige extra grote hydrofiele doek met lieve print. Te gebruiken als inbakerdoek maar ook handig voor in de kinderwagen.

Leven als een celeb is niet altijd even makkelijk. Met de hydrofiele doeken van Aden + Anais wordt dat wel bereikbaarder. Beyoncé wist haar dochtertje Blue Ivy wat meer privacy te geven door haar te wikkelen in  één van de doeken. Realityster Kourtney Kardashian gebruikte de swaddle over de kinderwagen van haar kinderen Mason en Penelope. Maar ook heren kunnen zich vertonen met deze stoere hydrofiele doek. Want als Ben Affleck en Bruce Willis hun maxi cosi’s bedekken met de doeken, waarom zou jij dat dan niet doen? De hydrofiele doeken van Aden + Anais zijn de doeken van de sterren. Gebruik je deze, dan krijg je wat van hun stoerheid en hipheid kado.

Met het grote formaat (120 x 120 cm) is deze Aden + Anais Single Swaddle hij ook prima te gebruiken als inbakerdoek, omslagdoek, speelkleed, handdoek voor na het bad, knuffeldoek, wieg- en ledikantlakentje/dekentje, in de maxi cosi, autostoel en kinderwagen, als zonbeschermer, over het aankleedkussen en tijdens borstvoeding als Nursing Cover. En hoe vaker je de doek wast, hoe zachter hij wordt!

Weet je niet hoe je moet inbakeren? Bekijk dan dit filmpje:

€ 20,99, Bol.com

baby